Értékteremtés = átlag feletti jövedelem

Minél nagyobb problémát oldasz meg egy ember életében, minél nagyobb értéket biztosítasz egy ember számára, annál nagyobb ellenértéket tudsz megkeresni.

Miről szól egy vállalkozás?

Röviden, nem az idődet cseréled pénzre, hanem az érték ellenében, amit biztosítasz egy ember számára, az alapján lesz meghatározva az az összeg, amit te megtudsz keresni.

A fő fókusz az értékteremtésen van.

Felteszem neked a kérdést. Mi lehet nagyobb érték az ember életében, mint az egészség, és az anyagi biztonság?

Jövedelem programunkban minden olyan készséget biztosítunk számodra, amivel ezeket a komplex problémákat tudod megoldani más emberek életében. Minden eszközt és tudást MI biztosítunk!

Mit biztosít az életedben a pénz?

A tárgyak szimplán a státuszod emelését szolgálják, nem a te belső békédet.

Megveszel egy új autót, ami miatt jól érzed magad 2-3 napig, eldicsekszel vele a társaságodban, majd ugyanolyan megszokott lesz az életedben, mintha mi sem történt volna. Ez nem tartós boldogság, hanem örömérzet. 

Akkor mire is jó a pénz, milyen értéket teremt?

A pénz biztonságérzetet, kényelmet biztosít.

Ezáltal, hogy megszűnnek ezek a stresszforrások, sokkal több időd van saját magaddal, a családoddal, ismerőseiddel törődni, élményeket, emlékeket gyűjteni. Ez az, ami boldogságot, pszichológiai nyelven eudaimónikus boldogságot fog számodra biztosítani.

A pénz megszűnteti tehát a felesleges aggodalmat, stresszt, és több helyet hagy a mentális kapacitásodnak.

Miért is beszélünk erről?

PROGRAMUNK FŐ VÍZIÓJA AZ ÉRTÉKTEREMTÉS!

Amint valaki életében biztosítod ezt a 2 fontos lételemet a mentális egyensúlyt és a fizikális egészséget, megszabadítasz másokat a mindennapi stressztől, szorongástól, bizonyos párkapcsolati vitákról. Megteremted mások és a saját életedben is a szabadság IGAZI fogalmát.

Azáltal, hogy egy egészséges életstílust alakítunk ki az emberek életében, ami kulcs a kiegyensúlyozott elme állapothoz, azonkívül extra bevételi lehetőséget is biztosítunk számukra.

VIP EXTRA közösségünkben megmutatjuk, hogy hogyan és milyen eszközökkel!

Csatlakozz a közösségünkhöz még ma!

VIP EXTRA közösség

Csatlakozz ingyenes VIP közösségünkhöz, és részletes tájékoztatást kaphatsz a passzív pénzkeresési programunkról!